Mevlana Değişim Programı ile Hacettepe Üniversitesinde Güz Dönemi Eğitim Görmeye Hak Kazanan Öğrencilerin Dikkatine
  • Güz Dönemi ders kayıtları 18-22 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Gelen öğrenciler, bağlı bulundukları Enstitünün Öğrenci İşleri Birimine (İşletme Bölümü – Sosyal Bilimler Enstitüsü, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü – Güzel Sanatlar Enstitüsü) giderek kayıt işlemlerini yaptırmalılar. İlgili Öğrenci İşleri Birimleri Beytepe Kampüsünde yer almaktadır.
  • Üniversitemize gelen öğrencilerimiz için havaalanında karşılama yapılmamaktadır. Toplu taşıma araçları ile üniversitemize ulaşım mümkündür.
  • Üniversitemize gelecek değişim öğrencileri için üniversitemizin kalacak yer temini ile ilgili herhangi bir yükümlülüğü yoktur. Öğrencilerin kalacak yer ile ilgili düzenlemeleri kendilerinin yapması gerekmektedir. Yer olması durumunda değişim programı çerçevesinde gelen öğrencilerin üniversitemiz öğrenci evlerinden yararlanabilmesi için Rektörlüğümüz ile gerekli yazışma yapılmıştır. Yer olması durumunda duyurusu yapılacaktır.
  • Öğrenciler Türkiye'ye gelmeden Türkiye'de geçerli sağlık sigortası yaptırmak zorundadır.